Wat wil je achterlaten?

tastbare herinneringen

Een tastbare herinnering achterlaten is een waardevol geschenk voor de nabestaanden. De mogelijkheden zijn oneindig. Wat past bij jou? In het ontwikkelen en uitwerken staan wij jou, samen met een netwerk van onder meer fotografen, videografen en levensverhaalschrijvers, graag bij. Neem gerust contact met ons op. Om je een idee te geven volgen hieronder enkele mogelijkheden.

Lifestory in beeld

Life story’s in beeld laten zien wat iemand uniek maakt. Onze fotografen en filmmakers voegen een gelaagdheid toe dat een herinnering creëert van onschatbare waarde. Iedere keer als de film of foto's tevoorschijn komen, zal het een dierbaar moment zijn. En in de loop van de tijd maken tranen van ontroering plaats voor een mooie liefdevolle glimlach.

Lifestory in boekvorm

Door het maken van een levensboek of levensportret neem je een behoorlijke duik terug in het verleden. Onze tekstschrijvers staan je bij om samen met jou, jouw verhaal te vertellen. We brengen je graag met ze in contact.

Brievenbox

De -'openen- wanneer'- brieven is een prachtig idee voor de nabestaanden. Via deze manier ben jij op bijzondere momenten in het leven van bijvoorbeeld je kinderen toch aanwezig bent.

Foto: Pinterest

Meer ideeën opdoen?

lees de verhalen van anderen