"Als het mijn tijd is,
wil ik het ook zo"

Palliatieve zorg

wij bieden professionele medische zorgverleners

We weten hoe belangrijk het kan zijn om in de laatste fase van jouw leven thuis in jouw eigen vertrouwde omgeving te zijn. Met jouw eigen mantelzorgers en professionele zorg kan dit waargemaakt worden. Onze professionele medische zorgverleners staan je graag bij. Wil je hier meer over weten of een vrijblijvend gesprek aanvragen, neem dan contact met ons op.

Rouwbegeleiding

er zijn verschillende trajecten mogelijk

Afscheid nemen van iemand die je dierbaar was doe je niet één keer. En zeker niet als diegene een belangrijke rol in je leven had.

Met een buitenstaander over je verlies praten is voor veel mensen niet makkelijk. Je vindt dat je dit toch alleen aan moet kunnen of met behulp van vrienden of familie. Maar na een tijdje wil je liever niemand meer ‘lastig vallen’ met jouw verdriet en met onbegrepen gevoelens en emoties zoals boosheid, schuldgevoel, angst en depressiviteit. Als je merkt dat dit je dagelijkse functioneren belemmert is het zinvol om begeleiding te zoeken. Onze rouw- en verlies coach biedt verschillende trajecten aan, niet alleen fysiek maar ook per mail. We brengen je graag in contact met haar.

Misschien vind je het fijn om is met iemand te praten die een bijna-dood-ervaring heeft. Onze coach heeft al veel mensen geholpen door het vertellen van haar verhaal. Een warm verhaal van wat zij gezien heeft aan overzijde kan een steun voor je zijn. Wil je meer weten neem dan contact met ons op.