La Grande Finale van...

Sabrina

De dood van Sabrina kwam totaal onverwacht. Sabrina en haar gezin hadden geen makkelijk leven. En net nu er licht aan de horizon leek te komen moest Sabrina het leven verlaten. Een totale shock voor haar kinderen Steffi en Maud, haar echtgenoot, vrienden en familie.
Budget voor een afscheid was er niet. Gesproken over de dood en haar eventuele wensen ook niet.

Samen met haar kinderen, man, schoonzus en vrienden hebben we gezorgd voor een passend afscheid. Een afscheid die haar eer zou aandoen. Kijkend naar wie Sabrina was, hoe zij in het leven stond en de wensen van haar Steffi en Maud, werd er gekozen voor een samenzijn in de tuin. Een vertrouwde omgeving. Niet teveel poespas want daar was Sabrina niet van. “Wees gewoon jezelf, dan doe je al gek genoeg” was een gevleugelde uitspraak van haar. Zo is het afscheid, de ceremonie en het samenzijn met vrienden en familie ook vorm gegeven. Zonder poespas, niet kijkend naar wat er niet was, maar kijkend naar dat wat er wel was …dat was Sabrina.

Sabrina was een deler. In tijden dat het goed ging deelde ze wat ze had en in tijden dat er bijna niets was deelde zij nog steeds dát wat er wel was.

Met de weinig beschikbare middelen en met hulp van hun vrienden werd het een intieme middag. Een bijzondere middag voor een bijzondere vrouw waarin haar leven gevierd werd.

Meer ideeën opdoen?

bekijk onze inspiratiepagina