La Grande Finale van...

Petra

Petra heeft een land bezocht waar ze nog zo graag naar toe wilde gaan. Reizen en andere culturen ontdekken was een grote passie van Petra en haar man John. Door de medische zorg die ze nodig had dacht ze dat dit niet meer zou lukken. Zij voelde niets voor een georganiseerde reis. Rugzak op en zien waar de zon hun bracht was wat ze altijd deden. Er moesten wat concessies gedaan worden in de manier van reizen. Overnachtingen niet al te ver van medische zorg vandaan en dit keer wel alles van te voren geboekt.

In overleg met haar arts hebben wij in het land waar ze naar toe ging contact gezocht met een aantal artsen van de plaatsen die ze wilde gaan bezoeken. Zo konden de artsen daar en hier in geval van nood direct overleggen. De luchtvaartmaatschappij was ook op de hoogte van de bijzondere situatie en zij hebben daar heel goed op ingespeeld.

Het is gelukt! Met een veilig gevoel zijn Petra en John op vakantie gegaan. Deze laatste reis samen is voor beiden erg belangrijk geweest. Over haar ziekte en aanstaand overlijden werd weinig gesproken. Samen genieten in het moment is dat wat ze gedaan hebben.  

Meer ideeën opdoen?

bekijk onze inspiratiepagina