La Grande Finales van...

bijzondere verhalen

Lees de verhalen van bijzondere mensen die je voorgingen. Heb je vragen en hulp nodig, neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Anja
Anja stond midden in het leven, ze had de halve wereld over gereisd en overal vrienden voor het leven gemaakt. Haar vrienden waren haar familie geworden. Een Rotterdamse dame, pur sang.

Vanaf het moment dat Anja te horen kreeg dat zij niet meer zou genezen is zij gaan nadenken over haar afscheid. Ze wilde graag thuis zijn en werd een “Zorgen-voor-Anja” groep opgericht. Liefdevol werd zij verzorgd in alle opzichten. Een dankbare intensieve en soms zware taak voor de geliefde vriendengroep...

Joost
Het leven van Joost stond in het teken van eten en drinken, hij was een ware Bourgondiër.
Vrienden en familie verwennen met zijn kookkunsten is wat hij het liefste deed. Joost grapte altijd over dat sporten noodzakelijk kwaad was maar het gaf stiekem veel plezier.

Samen met zijn vrouw en een aantal hechte vrienden besloot hij om het leven nog een keer te vieren tijdens “het laatste avondmaal”, zoals hij dit zelf noemde. Het werd er een om nooit te vergeten...

Bea
Bij Bea was het altijd feest. De zoete inval. Bea stond ook voor iedereen klaar. Had je problemen dan ging je naar Bea, had je geen problemen dan ging je ook naar Bea. Bea had een brede interesse in wat het leven te bieden had. Leven volgens de wetten van de natuur. Haar wijze kennis deelde zij graag. Bea was een bekend Tarot lezeres.

Een van haar laatste wensen was een weekend met haar dierbare vriendinnen. De woonkamer werd omgetoverd tot slaap- en loungeruimte...

Sabrina
De dood van Sabrina kwam totaal onverwacht. Sabrina en haar gezin hadden geen makkelijk leven. En net nu er licht aan de horizon leek te komen, moest Sabrina het leven verlaten. Een totale shock voor haar kinderen Steffi en Maud, haar echtgenoot, vrienden en familie.

Budget voor een afscheid was er niet. Gesproken over de dood en haar eventuele wensen ook niet.

Petra
Petra heeft een land bezocht waar ze nog zo graag naar toe wilde gaan. Reizen en andere culturen ontdekken was een grote passie van Petra en haar man John. Door de medische zorg die ze nodig had dacht ze dat dit niet meer zou lukken. Zij voelde niets voor een georganiseerde reis. Rugzak op en zien waar de zon hun bracht was wat ze altijd deden. Er moesten wat concessies gedaan worden in de manier van reizen. Toch een beetje georganiseerd. Overnachtingen niet al te ver van medische zorg vandaan en dit keer wel alles van te voren geboekt.