"Een afscheidsfeest biedt meer troost dan je je kunt voorstellen."

Afscheid bij leven

gaat verder dan traditionele ceremonies

In een passend en op eigen wijze afscheid nemen kijken wij verder dan de traditionele ceremonies. 

Een afscheidsfeest waar je zelf bij bent kan op verschillende manieren worden georganiseerd. Van intiem tot extravert. Het is hoe dan ook een unieke, mooie en tastbare manier om persoonlijk afscheid te nemen. Je haalt met elkaar mooie herinneringen op terwijl je nieuwe maakt. Uit ervaring weten wij dat een afscheidsfeest meer troost biedt.
Lees hier de verhalen van mensen die je voorgingen om inspiratie op te doen. 

Een weekend weg of een tuinfeest?
Een afscheidsfeest is er in vele vormen. Een weekend weg met dierbaren of nog een avondje uit in jullie favoriete café. Of een feest in je eigen tuin. Maar of het nu klein of groot is, het afscheid is altijd groots en uniek. Wat past bij jou?

Afscheid na leven

regel je eigen uitvaart

Een uitvaart onder je eigen regie, zien we steeds vaker. Onze uitvaartverzorgers staan jou bij om die passende uitvaart te verzorgen waarin al jouw wensen centraal staan. Jij bepaalt waar jij de ceremonie wil laten plaatsvinden. Wij regelen dat. Bijvoorbeeld thuis in de tuin, in jouw favoriete café, dat fijne plekje in het bos of aan het strand. Alles is bespreekbaar.

Laat ons je afscheid organiseren
Het is niet iedereen gegund om de uitvaart zelf te regelen. Ook in dit geval zijn wij er om een afscheid te organiseren die de overleden dierbare eer aandoet.

Wist je dat je niet verplicht bent om de plaatselijke uitvaartverzorger in te schakelen? Ook dit mag je zelf bepalen.
Wij helpen je graag.